The Lion is back!
Salut amis!
wow, wat is er ontzettend veel gebeurt! Kippenvel kruipt er over mijn armen. Als ik terug denk heb ik ontzettend een rollercoaster van gebeurtenissen meegemaakt. 2.5 maand vol draaien in een hoogseizoen. Te beginnen zo'n 50 a 60 kinderen in de ochtenden voor de knutselactiviteiten. 's ochtends van half 10 paraat tot 11/12u 's avonds, dan weer fris elke ochtend weer!
Maandag en donderdag waren het mijn dagen om mij uit te leven. Dan was het tijd voor 'Running' in de ochtend start om 9u met Mathieu die het begeleid. Dan dat de rollen werden omgedraaid en ik mocht begeleiden en we samen een kei 'run' team vormden! Heerlijk wat tollige zweetdruppels achtergelaten en ontzettend gelopen.
De super emoties in ons animatie team. Mathieu, Nicole, Stephanie en ik! Martinette die ons team ook aanvulde door er te staan wanneer ze vrij had met haar ideeen en geweldige dancemoves! Dag en nacht werk je in feite met elkaar dan leven we ook nog gedeeltelijk samen, en na het werk delen we ook een vriendschap. Super team, ook na beoordeling van gasten! Tussendoor hebben we nog vervanging gehad want Stephanie was een x echt heel erg ziek. Daarna hebben we ook nog 3 weken een aanvulling op het team gehad van Sandrine die veelal met programma voor de de jongeren draaide! Je deelt zoveel met elkaar, en dan nu is het team overgebleven met 3. Vanaf volgende week draai ik met Mathieu door het einde...
De kei leuke gasten, hebben kei leuke herrinneringen achtergelaten! Ik heb leren breakdancen van een gast, ik heb belgische gasten het spel 'hints' aangeleerd, zo hebben we kei 'soldaat' achtige hardloopsessies gehad met wat militairen - ja en ik was echt afgemat maar hoe heerlijk je je dan voelt. Het knuffelen met kids, oh het in het zwembad worden geduwd door kids of zelfs papa's. Of je wordt gepakt en ze springen met je mee, het maakt niets uit. Een dag was het toppunt dat ze met kleding en al erin hebben gekregen. Het dansen met de gasten, wat hebben we afgedanst en een ontzettende kei leuke show neergezet.! Het paardje rijden op het strand en in worden gegraven en er ontzettend charmant eruitkomen! Acrobatiek doen en kids staan op me schouders!
Grenzen zijn verlegd en verlengd... Het duiken elk weekend na een te drukke week van werk in het hoogseizoen. Madamoiselle die toch die uitdaging aangaat en haar wetsuit en stoere uitrusting aan heeft om kei kinky het water in te gaan op zoek na een andere bijzondere wereld. Daarbij heb ik me Padi Open Water én me Padi Open Water Advanced gehaald beide met succes! Kei gaaf!
Ik ben ontzettend vermoeid geweest, waarbij ik soms haast van me stokje viel. Maar niets was echt teveel - kinderen brengen zoveel vreugde en halen alle 'mindere' momenten zo met een glimglach van je gezicht! De vele leuke nederlandse families die we hebben gehad, ontzettend ontroerde het me dat een kindje zo de hele tijd mijn hand echt stevig vastpakte en maar weer vroeg wat we elke dag gingen doen en er altijd was en met tekeningen kwam aanzetten en op het laatst de grootste glimlach had op de foto. Ik ontzettend had overgegeven en we natuurlijk een spectakel/show hadden en ik moest en zou doorvechten. Die dag had ik zo hard getraind met de duitse meiden voor acrobatiek dat ik het wilde doen! Die avond moest en zou het gebeuren ziek als een hond daar toch even gestaan met een ontzettend COOL gevoel dat ik het toch maar mooi even heb gedaan.
Het huis waar vier meiden in wonen daar ook de nodige drama bij was. En dat thuiskomen geen thuiskomen meer was... Dat er over gepraat is samen en dat iedereen gewoon te verschillend is en andere culturen komen daar ook bij. Dat het voor mij een hele ervaring is om zoveel in een huis te delen en dat ik kan zeggen dat ik een ervaring rijker ben, mij heel veel socialer heeft gemaakt en ik het leuk vind om bij heel veel mensen samen te zijn. Dat ik het lastig nu vind haha om alleen te zijn...
Zoveel overwonnen, zoveel gevochten. Niets of niemand neemt dit van mij af. Ik ben zo trots dat ik het hier niet allemaal kan verwoorden. Nog 3 volle weken te gaan, ook die families nog een lekker vakantie gevoel geven! Het einde nadert, veel mensen uitzwaaien en bedanken voor de leuke, leerzame tijd hier in Saint Loup - Cap d Agde.!
Iedereen ontzettend bedankt, ook nog 22 jaar geworden ja jonge dame heeft het uitbundig gevierd. Gasten hebben mij in het zonnetje gezet en kwamen met kleine cadeautjes aan zetten, mijn collega's die zongen en gitaar speelden, zoveel luchtpost en pakketjes gekregen een gaaf dinner georganiseerd en lekker gegeten!
Chin chin op een kei gave afsluiting, en bedankt voor alle hartelijk woorden!
Gros bisous, Leonie - Animatrice van Residence Odalys Saint Loup
ej Leo,
leuk leuk leuk:) maar kan me voorstellen dat het vermoeiend is!! is het nu nog wel druk daar dan? hoogseizoen is toch zo ongeveer afgelopen?
have fun nog 3 weekjes!!
kusj
Plezierig om een aantal gebeurtenissen van de afgelopen 2 maanden te lezen en evenzo de foto's die je er bij geplaatst hebt.
De laatste weken dat je nog daar in Saint-Loup bent; zijn inzicht. In oktober sta je weer op Nederlandse bodem. Succes Leonie met de laatste weken .
Hey Leonie,
nog een paar dagen!
Succes nog even.
Ha Lieveleonie! ik kwam er net pas achter dat je dit had gepost wat leuk en de foto's :) ik zie je snel weer ben benieuwd en zin je te zien na zo lang weer :D FEESTENNNN & kletsen!! xxxx