Duur, én het duurt nog lekker lang!
Salut amis,
Het is weer tijd voor een berichtje met veel nieuwe dingen.
Wat hebben we weer gekke dingen gedaan én vooral beleefd, echt heerlijk genieten. Hier komt ie:
Ik draai nu zo'n beetje 2 weken het programma in de 'Miniclub' (Animatie) samen met Mathieu. Het varieerd elke dag, want je draait altijd een andere programma. De kinderen zijn soms heel stil en luisteren goed, de andere dag zijn ze wild en schreeuwen ze je de oren van je kop, of zijn ze hyper de pieper! haha

Op me vrije zaterdag heb ik een hike gedaan van 7.5 u door bossen, rivieren en stukje stad. Helemaal naar Agde gelopen beetje verkend, en ook nog naar Mont Saint Loup geweest, (berg) super lekker plekje om je lunch op te eten wat ik ook deed

Afgelopen week was het druk, en heb ik ook een eigen idee bedacht voor de ochtend (creativiteit) en gingen we kaarten maken van het park. Wel heel stoer, leg je het uit in het Frans, gaan de kinds aan de slag en uiteindelijk is het resultaat ook erg super, de tekeningen hangen lekker op de ramen. Flip-Flop dag - geweldig kranten rollen, kids helpen en mooie slippers maken. Naderhand natuurlijk met een gave kleur de slipper sprayen, was wel link want we dragen mondkapje omdat het best goor spul is, naderhand was ik vet dizzy dus even buiten zitten. Resultaat mag er echt wezen, kids kunnen echt leuk knutselen.
Na al het harde werken hebben we ook honger, boodschappen ditmaal met de auto gedaan via een vriendin

Het is echt super leuk met de kids te werken, veel grapjes maken en gek doen! Niet zo moeilijk voor me, haha ben gek genoeg.!

A Bientot, bisou Leonie
Bonjour mon ami!
^^frans was nooit mn beste punt...leuk om te weten dat jij je nu al helemaal thuis voelt op odalys...aan jouw foto's te zien, komen er nog vet veel meer leuke en voor herkenbare dingen voor! loving it!
Heel veel plezier nog en ik spreek je vast snel en ik kom zeker op bezoek, als alles mee zit!
xxxx
Bonjour Leonie,
Formidable, wat een verhalen en belevenissen weer.
Geweldig, fijn dat je het zo naar je zin hebt. Filmpjes zien er ook echt vrolijk uit.
Modeshow van oude kranten is ook een leuke activiteit, levert prachtige kunstwerken op.
aur revoir, baiser Go
hej leonie!!
echt leuk wat je aan het doen bent, ook wel wat voor mij zo te lezen!!!
liefs
Hee Leo!
Thanks nog voor je berichtje op hyves! Hier gaat alles goed, het is zoals vanouds om weer thuis te zijn, best wel fijn! :)
Leuke verhalen joh, heel fijn dat je het al zo naar je zin hebt! Ik blijf je volgen!
Enjoy!
Liefs, xx Meike
Hoi Leonie,
Leuk om je eerste reacties te lezen en de foto's en video's te zien. Zo te merken begin je al aardig je draai te vinden. Succes verder en we mailen of bellen binnenkort.
Lieve groetjes,
Netty en Peter