Leonie op stage in Frankrijk.

Juffrouw, juffrouw!

Salut,

Allereerst ben ik geslaagd voor mijn Cambridge Examen - First Certificate

Laughing
. Dat is een extra examen waarvoor ik 2x naar Utrecht ben geweest om dat te maken, erg professioneel. Dus mooi op mijn cvtje! Lekker getrakteerd op de receptie met kleine cakejes! Dat was echt wel verdiend! Super blij!

Wat is er allemaal gebeurd? We hebben echt enorme storm gehad, net boven Cap D' Agde lag er sneeuw zelfs in mei/april.... hoe bizar! Wij hebben vette regenbuien gehad, en gigantisch veel wind. Haha

Wink
Ik vloog zelf bijna weg. Het echte warme weer dat laat nog even op zich wachten. Niettemin heb ik zeker niet verveeld!

Zondags alweer 3 weken terug denk ik... hadden Mathieu (mijn collega dus) en ik wat bordjes gemaakt. Bienvenue Ankie&Stephanie, Bienvenue Queen Elizabeth. Wij dus in de auto van Odalys

Cool
ja natuurlijk mocht ik lekker racen op na Beziers vliegveld waar de andere 2 stagaires zouden aankomen. Versterking in het animatie team is ook belangrijk. Zelf hebben we het een beetje afgewisseld, ik heb een weekje een beetje op de receptie gekeken zo kan ik ook proberen de vragen van de gasten beter antwoorden als die vragen hebben! En hun moesten ook daar werken. Ik mocht in het animatie team blijven want ha ze hadden mij daar ook echt nodig aangezien ik Duits, NL, Engels en nu ook al aardig Frans kan praten. Ik zal je zeggen tis best lastig zo in het Nederlands... die NL kinderen kwamen ook! Wat een plezier van bospelletjes, tot boomklimmen, Quiz'en, slippers maken, wedstrijdjes met voetbal ouders die mee dansen en doen! Heerlijk, natuurlijk zwembadspelletjes, waterpolen met die gekke hoedjes op! Ach, het kan gewoon niet meer stuk! Zeker niet als ze ook werkstukjes voor jou maken
Tongue out
en je juffrouw, juffrouw noemen. haha, dus ben ik nu even de juf! Leuk hoor super gevoel! Mathieu was ook nog jarig geweest, hebben we super taart gehaald, kaarsjes erop want 25 jaar was wel speciaal, goed gefeest het hele weekend met allemaal vrienden! Oh, nog vet aardige mensen ontmoet uit Lyon vrienden. Dit weekend hadden we een groep dat hier een speciaal feest had dus hebben we de hele miniclub ontruimd en verbouwd voor een etentje! De mini-disco blijft nog steeds dolle pret en inmiddels ken ik al die liedjes wel uit me hoofd! 1 Mei en 8 Mei was een NIET werk dag voor de fransen en ook 1 Mei gaven de jongens allemaal bloemetjes aan de meiden/vrouwen! Die dag ben ik met Valentina mijn roommate en ook Fouad een vriend van ons naar Montpellier gereesd. Super mooie stad! Dan soms ren ik met Mathieu door het dolle ... gaan we even trainen na het werk! Deze week heb ik lekker s' ochtends vroeg opgestaan en met me kop in het zwembad gezeten even zwemmen en dan mooi werken, beter kan je dag niet beginnen!

Heel erg bedankt voor de reacties, altijd heel erg leuk om te lezen! Hoe is het daar? De tijd gaat echt heel snel ...

Gros Bisous Léonie

dave

hej leonie,

fijn dat je het nog steeds zo leuk hebt!!!!

-xx-

Annoesjka

Haha, klinkt goed allemaal! Ja, de tijd vliegt inderdaad als je het leuk hebt!

Ik heb nu trouwens ook een blog aangemaakt voor mijn Engelandavontuur! Ik ga de 26ste weg. :) Het adres is: http://nannyannie.waarbenjij.nu

Liefs!